Συμμαχία Πολιτών: Μάρτιος έφτασε και τα κοντέινερ για τα νήπια στην Πεύκη δεν έχουν παραδοθεί
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Μάρτιος έφτασε και τα κοντέινερ για τα νήπια στην Πεύκη δεν έχουν παραδοθεί

«Πριν από δυο εβδομάδες η Συμμαχία Πολιτών, η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, είχε αναφερθεί σε κάποια κρίσιμα θέματα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κυρίως στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν παραδοθεί οι σχολικές αίθουσες στα… περίφημα κοντέινερ, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πεύκη, δίπλα στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα», όπως αναφέρουν τα μέλη του συνδυασμού, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Συμμαχία Πολιτών σημειώνει τα εξής:

Ναι, τα κοντέινερ είναι το 2021 η επιλογή της διοίκησης του Δήμου!  

Σε αυτές τις αίθουσες επρόκειτο να στεγασθούν, από τον Σεπτέμβριο 2021, τα παιδιά των νηπιαγωγείων της πόλης μας. Και δεν ξεχνάμε ότι επειδή ο δήμαρχος είχε… ξεχάσει πότε ανοίγουν τα σχολεία, ταλαιπωρήθηκαν δεκάδες παιδάκια 4-5 ετών και πολλά από αυτά έμειναν στο σπίτι τους αρκετές ημέρες. Γράψαμε λοιπόν, πάντα με στοιχεία, ότι οι αίθουσες στα κοντέινερ δεν είχαν ακόμη λειτουργήσει, έχοντας την αγωνία να μη χαθεί και η νέα επαναλειτουργία των σχολείων. Ναι, τα κοντέινερ είναι για τον κ. Μαυρίδη, όπως ήταν και για τον κ. Φωκιανό, η επιλογή τους.  

Η απάντηση, ή μάλλον η δήθεν απάντηση, ήλθε από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (νηπιαγωγεία, δημοτικά) κ. Γιώργο Τσόλα. Ο οποίος, με ύφος απαράδεκτο και με χοντροκομμένα ψέματα, αντί να ζητήσει συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, μας έκανε και μαθήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet