Συμμαχία Πολιτών: Ο «Ζορμπάς» έφυγε, αλλά οι παιδικές χαρές παρέμειναν κλειστές
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ο «Ζορμπάς» έφυγε, αλλά οι παιδικές χαρές παρέμειναν κλειστές

Κλειστές παραμένουν οι παιδικές χαρές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, μετά την έλευση του κυκλώνα «Ζορμπά», όπως καταγγέλλει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Σημειώνεται ότι οι παιδικές χαρές έκλεισαν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 λόγω επικινδυνότητας εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν στην Αττική.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Ο… Ζορμπάς έφυγε, αλλά οι παιδικές χαρές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέμειναν κλειστές

Ο… Ζορμπάς πέρασε κι έφυγε, αλλά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τα… μέτρα έμειναν. Όπως μας κατήγγειλαν πολλοί γονείς, πολλές γιαγιάδες και πολλοί παππούδες, ο Δήμος είχε κλειστές τις παιδικές χαρές ακόμα και σήμερα Τετάρτη με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν προλάβει οι εργάτες να τις καθαρίσουν. Η εικόνα προκαλεί θλίψη γιατί δείχνει ότι η απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι ανίκανη να κρατήσει τον Δήμο σε κάποιο υποφερτό έστω επίπεδο λειτουργίας. 

«Καλά δεν μπορούσαν τη Δευτέρα το πρωί να ρίξουν το βάρος τους στις παιδικές χαρές; Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι και οι πλατείες είναι στα χάλια τους, ας καθάριζαν τουλάχιστον τις παιδικές χαρές» ήταν τα σχόλια των περισσοτέρων πολιτών όταν τους συνάντησε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε μια περιοδεία που έκανε στις γειτονιές του Δήμου και διαπίστωσε ότι στις περισσότερες παιδικές χαρές είχαν παραβιαστεί οι αλυσίδες γιατί οι συνοδοί των παιδιών δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα.

Και συμπλήρωναν: «Καλά είναι δυνατόν να έρχεται να δει το πρόβλημα ο πρώην δήμαρχος και ο κ. Μαυρίδης να είναι… άφαντος;».

Όλα αυτά είναι αυτονόητα για όλους, εκτός ίσως από τον δήμαρχο. Αυτοί που βρήκαν για τρίτη ημέρα κλειδωμένες τις παιδικές χαρές υποστηρίζουν (και έχουν δίκιο) ότι θα έπρεπε ο Δήμος να έχει μεριμνήσει για να λύσει το πρόβλημα από τη Δευτέρα. «Δεν γίνεται να ακολουθούμε την προτροπή πονάει το δόντι και κόβουμε το κεφάλι» τόνιζαν. Εμείς το μόνο που λέμε είναι η δημοτική Αρχή να κινηθεί γρήγορά (έπρεπε από… προχθές να είχε ολοκληρώσει τον καθαρισμό) ώστε τα παιδιά να παίζουν χωρίς προβλήματα στις παιδικές χαρές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet