Συμμαχία Πολιτών: Προσφέρει χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» αντί κατάθεσης στεφάνου
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Προσφέρει χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» αντί κατάθεσης στεφάνου

Χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα προσφέρει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης αμτί κατάθεσης στεφάνου στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό. Γιορτάζουμε την έναρξη του Αγώνα για την απελευθέρωση των χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό.

Στον Δήμο μας οι μαθητικές παρελάσεις, με απόφαση του δημάρχου, θα είναι δυστυχώς και πάλι ξεχωριστές. Τα παιδιά της Λυκόβρυσης θα κάνουν παρέλαση (αρχίζει στις 10:50) στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και όχι στην οδό Αγίας Βαρβάρας και τα παιδιά της Πεύκης θα κάνουν παρέλαση (αρχίζει στις 12:15) στη Λεωφόρο Ειρήνης. Πριν από την παρέλαση θα προηγηθούν η επίσημη δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων. Πάλι ξεχωριστά.

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο θα είναι παρόντα και στις δύο παρελάσεις Όπως όμως το συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, αντί στεφάνου διαθέτουμε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η απόφαση της Συμμαχίας Πολιτών για εφέτος είναι να διαθέσουμε τα χρήματα στην ΚΙιβωτό του Κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet