Συμμαχία Πολιτών: Προτεραιότητα η επανόρθωση των ζημιών στο γήπεδο «Αστέρα» Κάτω Πεύκης
Αθλητισμός

Συμμαχία Πολιτών: Προτεραιότητα η επανόρθωση των ζημιών στο γήπεδο «Αστέρα» Κάτω Πεύκης

«Θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες του γηπέδου μπάσκετ και τένις, του γνωστού “Αστέρα”, στην Κάτω Πεύκη, επάνω από το 3ο Δημοτικό», όπως αναφέρει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει:

Εκεί που το 2009 είχε δημιουργηθεί, επί θητείας του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, η «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ». Το γήπεδο, στο οποίο είχαν γίνει πριν από λίγες ημέρες εργασίες συντήρησης και είχαν βαφτεί το δάπεδο και οι μπασκέτες, δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα βανδαλισμούς από άγνωστο(ους) που εκτός από ζημιές στις μπασκέτες έριξαν ασβέστη στον ελαστικό τάπητα σε μια φανερή προσπάθεια να θέσουν την εγκατάσταση εκτός λειτουργίας.

Τον «Αστέρα» επισκέφτηκαν σήμερα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, προκειμένου να δουν από κοντά τις καταστροφές, να μιλήσουν με τους κατοίκου και να ενώσουν. Στα σχόλια τους κυριαρχούσε ο θυμός, αλλά και η αποφασιστικότητα.

«Όχι δεν θα μπορέσουν να μας διώξουν από εδώ. Ειλικρινά απορούμε πώς υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μην λειτουργεί μια αθλητική εγκατάσταση. Η άποψη των περισσοτέρων ήταν ότι οι βανδαλισμοί δεν έγιναν από νέους αλλά από κάποιους που είχαν δει με κακό μάτι την επαναλειτουργία του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι είχαν ρίξει ασβέστη και στα σημεία του συρματοπλέγματος από τα οποία περνούσαν τα παιδιά στο γήπεδο» ανέφεραν τα μέλη του συνδυασμού.

Μας ζήτησαν δε να μεταφέρουμε στη διοίκηση του Δήμου την ανάγκη να βρεθούν οι υπεύθυνοι, ή ο υπεύθυνος των απαράδεκτων αυτών πράξεων και να κινητοποιηθεί η Αστυνομία. «Αν εξεταστούν οι ιδιωτικές κάμερες που ασφαλώς υπάρχουν στην περιοχή σίγουρα θα βρεθούν οι ένοχοι» τόνισαν.

Από την πλευρά της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αφού καταδίκασε κατηγορηματικά τις αθλιότητες που συνέβησαν την Κυριακή του Πάσχα, διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει όλες τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου για την ανακάλυψη των υπευθύνων.

«Φυσικά θα πρέπει σύντομα να γίνουν και οι αναγκαίες κινήσεις του Δήμου για την επανόρθωση των ζημιών, ώστε το γήπεδο να παραδοθεί το γρηγορότερο στα παιδιά και τους νέους της Κάτω Πεύκης» ανέφερε.

Και κατέληξε: «Θεωρούμε ότι ο Δήμος πρέπει για ένα διάστημα τώρα στην αρχή να λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας για τις εγκαταστάσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet