Συνάντηση εργασίας Σαραούδα – Ψυχάλη για το Διαδημοτικό Γήπεδο
Κοινωνία

Συνάντηση εργασίας Σαραούδα – Ψυχάλη για το Διαδημοτικό Γήπεδο

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης για τη σύνταξη Συμφωνίας Διαχείρισης, Συντήρησης και Αναβάθμισης του Διαδημοτικού Γηπέδου Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σύσκεψη συμμετείχαν επιτελικοί υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο όμορων δήμων, οι δήμαρχοι Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης, Στράτος Σαραούδας και Μάριος Ψυχάλης αντίστοιχα, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης Δήμητρα Σκοπελίτη, ο εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Εξωτερικών Χώρων και Νέας Γενιάς Βασίλης Κορκολής, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικής Υπηρεσίας και Αθλητισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Κωνσταντίνος Μπελεχρής και Κώστας Σωτηρίου αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας δήλωσε: «Οι σχέσεις μας με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι παραδοσιακά καλές, ενώ επιδιώκουμε και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από την τακτική μας επικοινωνία και συνεργασία, μέσα από εποικοδομητικές συναντήσεις όπως η σημερινή, μπορούν να γίνουν -και θα γίνουν- στενότερες. Στη σημερινή μας συνάντηση ασχοληθήκαμε με ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα: Τη σύνταξη μιας Συμφωνίας για τη Διαχείριση του Διαδημοτικού Γηπέδου, προς όφελος των δύο Δήμων και φυσικά των αθλουμένων σε αυτό. Μια αναγκαία Συμφωνία, την οποία επιθυμούμε και οι δύο πλευρές και αναμένουμε να γίνει σύντομα πραγματικότητα, ενώ θέσαμε στη διάθεση του νέου Δημάρχου τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία μας, όπου τυχόν χρειάζεται».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχουμε τονίσει πως οι διαδημοτικές συνεργασίες, ιδιαίτερα στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν τους δημότες των πόλεων μας, αποτελούν βασική στόχευσή μας. Με αυτή την αφορμή, είχαμε μια ακόμα πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης αναφορικά με το πώς θα αξιοποιήσουμε μια αθλητική υποδομή – κόσμημα, όπως αυτός του Διαδημοτικού Γηπέδου, για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών μας. Είμαστε πολύ θετικοί στην σύνταξη μιας κοινά αποδεκτής Συμφωνίας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ολοκλήρωσή της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet