Συνάντηση του Π. Ιωάννου με την Δ. Κεχαγιά για το «Παίδων Πεντέλης»
Κοινωνία

Συνάντηση του Π. Ιωάννου με την Δ. Κεχαγιά για το «Παίδων Πεντέλης»

Με τη δήμαρχο Πεντέλης, Δ. Κεχαγιά, συναντήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ο επικεφαλής της παράταξης της Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία, Π. Ιωάννου, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» και την απόφαση του υπουργείου Υγείας για μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο και αναστολή των εφημεριών του.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, ο ίδιος μαζί με την κ. Ανδριάνα Μητροπούλου και την κ. Μαρία Αναμουρλόγλου, μετά από την έντονη ανησυχία που εξέφρασαν γονείς του Δήμου Λυκοβρυσης-Πεύκης, συναντήθηκαν με την κ. Κεχαγιά, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο θέμα του νοσοκομείου.

Ο επικεφαλής της παράταξης υπογραμμίζει ότι η κ. Κεχαγιά τόνισε τη σημασία του «Παίδων Πεντέλης» τόσο για τους κατοίκους του Δήμου, αλλά και όλης της Αττικής, καθώς, όπως σημείωσε, προτεραιότητα έχουν οι πολίτες.

Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τη δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή της και τη διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει στενά όλες τις εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», καθώς αυτό καλύπτει τις οποίες ανάγκες για ιατρική περίθαλψη προκύψουν για τα παιδιά του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet