Συνάντηση του Π. Ιωάννου με τον δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου στην Αθήνα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση του Π. Ιωάννου με τον δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου στην Αθήνα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου, τον αδελφοποιημένο Δήμο με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, και το επιτελείο του, είχε χθες (9/5) στην Αθήνα ο Παναγιώτης Ιωάννου, αρχηγός του συνδυασμού Νέα Δημιουργία.

«Όταν οι επικοινωνίες αδελφοποίησης και οι συνεργασίες μέσα από τηλεδιασκέψεις βαθαίνουν και οδηγούν στη δημιουργία δεσμών φιλίας και όμορφων κοινωνικών στιγμών, τότε έχουμε τον συνδυασμό της προώθησης των Αυτοδιοικητικών πρωτοβουλιών με την κοινωνική προσέγγιση και την προσωπική φιλία», αναφέρει η δημοτική παράταξη, η οποία τονίζει:

«Η φιλική συνάντηση του Παναγιώτη Ιωάννου έγινε στην Αθήνα με τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου και το επιτελείο του (Γιώργο Χριστοδούλου, γεν. γραμματέα του Δήμου και Ειρήνη Βιολάρη, υπεύθυνη Πολιτισμού και Επικοινωνίας και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Στροβόλου).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν Αυτοδιοικητικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ και από τις δύο πλευρές υπογραμμίστηκε η σημασία της διατήρησης και ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας, που δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζονται και σήμερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet