Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία απομακρύνθηκαν περισσότερα από 90 οχήματα, ενώ τους και τους τελευταίους μήνες έχουν απομακρυνθεί 12 οχήματα.

Ο Δήμος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συνεχίζει τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους των δύο Δημοτικών Ενοτήτων. Τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάση του Π.Δ.116/2004.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και επιπλέον αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα  οχήματα, ενώ ενισχύουμε την ανακύκλωση».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλούνται να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στο τηλέφωνο 210 6145130, αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify – Smart City Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet