Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με στόχο τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, απομακρύνθηκαν ακόμη δύο εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και τρία δίκυκλα από τους δρόμους, ενώ συνολικά το συνεργείο του Δήμου έχει απομακρύνει 64 οχήματα από την αρχή του 2022. Επίσης μετά από επικόλληση ειδοποίησης σε οχήματα, περισσότερα από 30 απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και δεν χρειάστηκε να προχωρήσει ο Δήμος στο επόμενο στάδιο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Το κάνουμε σταθερά και μεγάλη συχνότητα και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας. Έτσι πετυχαίνουμε με αυτόν τον τρόπο να παραδίδονται οι δρόμοι ελεύθεροι για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ με τα οχήματα που απομακρύνονται ενισχύουμε ένα ακόμη ρεύμα ανακύκλωσης, που λειτουργεί στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 2106145130, μέσω e-mail: [email protected], από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής citify Λυκόβρυσης- Πεύκης www.citifyapp.com ή να κλείσουν ραντεβού με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για την «Υποβολή αίτησης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων» https://likovrisipefki.irantevou.gr/.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet