Συνεχίζεται στη Λυκόβρυση στις 19/5 η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Συνεχίζεται στη Λυκόβρυση στις 19/5 η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με αίσθημα αλληλεγγύης και σύνθημα «Δράσε είναι στο χέρι σου», οι εθελοντές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρέθηκαν το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στα σούπερ μάρκετ της Πεύκης, σε μία από τις, πλέον, καθιερωμένες τους εξορμήσεις, για να συλλέξουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα και γέμισαν τα καλάθια, που προορίζονται για ευπαθείς οικογένειες και άτομα που ζουν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τρόφιμα μακράς διάρκειας και προϊόντα παντοπωλείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εθελοντές του Δήμου θα παρευρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 15:00, στα σούπερ μάρκετ της Λυκόβρυσης, για την ολοκλήρωση της εκστρατείας συγκέντρωσης τροφίμων. Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στα εξής σούπερ μάρκετ της Λυκόβρυσης:

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 49, Λυκόβρυση.
  • S/M MY MARKET: Γρ. Λαμπράκη 20, Λυκόβρυση.
  • S/M LIDL: Γρ. Λαμπράκη & Θησέως, Λυκόβρυση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι πολίτες της Πεύκης εκδήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο κάλεσμα των εθελοντών και του Δήμου μας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το επόμενο Σάββατο παίρνουν τη σκυτάλη οι πολίτες της Λυκόβρυσης. Ας δείξουμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί, την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη μας στους ανθρώπους που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προσφέροντας τρόφιμα και χαμόγελα. Ας δράσουμε! Είναι στο χέρι μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet