Συνολικά 11.390 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στους οικονομικά αδύναμους την περίοδο Πάσχα
Eurokinissi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνολικά 11.390 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στους οικονομικά αδύναμους την περίοδο Πάσχα

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και εφέτος πριν το Πάσχα δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 11.390 ευρώ σε 239 οικογένειες που πληρούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ. Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών και με γνώμονα την ασφάλεια πολιτών και υπαλλήλων, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, οι αιτήσεις υποβλήθηκαν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Για άλλη μια χρονιά προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης, ειδικά τις γιορτινές ημέρες, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν. Η ευχή μου είναι κάθε χρόνο να είναι όλο και λιγότεροι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης, μέχρι να έρθει όμως η στιγμή που ελάχιστοι ή κανένας συμπολίτης μας δεν θα χρειάζεται βοήθεια, εμείς ως Δήμος οφείλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet