Σύλλογος Κατοίκων Ηλιακού Χωριού: Γιατί ευχαριστούν την ΚΤ.ΥΠ. οι αντιδήμαρχοι Λυκόβρυσης-Πεύκης;
Κοινωνία

Σύλλογος Κατοίκων Ηλιακού Χωριού: Γιατί ευχαριστούν την ΚΤ.ΥΠ. οι αντιδήμαρχοι Λυκόβρυσης-Πεύκης;

Τις ενστάσεις για την πρόσφατη επίσκεψη στα σχολικά συγκροτήματα του Ηλιακού Χωριού δύο αντιδημάρχων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και του προέδρου της εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ.) εκφράζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων της περιοχής, Γιάννης Σταυρόπουλος.

Ο κ. Σταυρόπουλός, αναφερόμενος στη δήλωση του προέδρου της ΚΤ.ΥΠ., Τίμου Κατσίπου, ότι την επόμενη σχολική χρονικά θα είναι έτοιμα για λειτουργία τα σχολεία, σημειώνει ότι αυτή υποδηλώνει «άγνοια» ή «αδιαφορία» για «τις πολύ οξυμένες ανάγκες σε σχολικές αίθουσες στην περιοχή μας».

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων, «το διθέσιο νηπιαγωγείο είναι σχεδόν έτοιμο. Και έπρεπε ο πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ., τώρα, και όχι του… χρόνου να ενεργήσει για την άμεση ολοκλήρωση και παράδοσή του σε πλήρη λειτουργία. Από την γύρω περιοχή και τον οικισμό μας οι ανάγκες των οικογενειών με μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι πάρα πολύ μεγάλες και άμεσες. Τώρα, και λόγω του κορωνοϊου, θα έπρεπε να επιταχυνθούν όλες οι προσπάθειες για να λειτουργήσει άμεσα το διθέσιο νηπιαγωγείο».

Για τους πιο πάνω λόγους, όπως λέει ο κ. Σταυρόπουλος, «δεν κατανοούμε καθόλου τις ευχαριστίες που εξέφρασαν προς τον πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. οι δύο αντιδήμαρχοι της πόλης μας. Όσον αφορά το νηπιαγωγείο, είναι εντελώς αδικαιολόγητες οι καθυστερ΄΄ήσεις στην εξέλιξη των ελάχιστων έργων που απαιτούνται. Αυτό χρειαζόταν να ειπωθεί στον πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ.».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου κάνει και μια… χωροταξική επισήμανση στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την προαναφερόμενη επίσκεψη, τονίζοντας: «Σημειώνουμε την απορία μας για τη λαθεμένη αναφορά (όπως αυτή δόθηκε στον τοπικό Τύπο) ότι τα σχολικά συγκροτήματα είναι απέναντι από το Ηλιακό Χωριό. Σε επόμενα δημοσιεύματα, όσοι τα δίνουν, ας είναι πιο προσεκτικοί. Και τα δύο σχολικά συγκροτήματα είναι εντός του οικισμού μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet