Τάσος Μαυρίδης: Προσπαθούμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τάσος Μαυρίδης: Προσπαθούμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα

Άλλη μια διανομή σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, με δικαιούχους αυτή τη φορά τα παιδιά των οικογενειών, που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συνολικά 52 παιδιά παρέλαβαν τσάντες και σχολικά είδη, όπως τετράδια, χάρακες, μολύβια, μαρκαδόρους κ.ά., που ήταν επιλεγμένα για την ηλικιακή τους ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, 8 παιδιά ήταν ηλικίας 3-5 ετών, 10 ήταν 6-9 ετών, 13 ήταν 10-12 ετών, 11 ήταν 13-15 ετών και 10 μαθητές ήταν 16-18 ετών.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που παραβρέθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στη διανομή των ειδών που πραγματοποιήθηκε στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δήλωσε σχετικά:

«Και αυτή τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη όλων των ευάλωτων οικογενειών. Γι’ αυτό υπήρξαν τρεις σχετικές δράσεις. Η πρώτη ήταν τα σχολικά είδη που διανεμήθηκαν με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας. Η δεύτερη ήταν τα είδη που συνελέγησαν από τους συμπολίτες μας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ομίλου ΣΚΑΙ. Και η τρίτη δράση αφορούσε τσάντες και σχολικά είδη, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ηλικίας τους, που προμηθευτήκαμε ως Δήμος και τα παραδώσαμε σε οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας. Η προσπάθειά μας είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, ειδικά για τα παιδιά, να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα για να επιστρέψει με χαμόγελο στο σχολείο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet