Τα ζητήματα περιβάλλοντος και πρασίνου σε «πρώτο πλάνο» για τον Π. Ιωάννου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τα ζητήματα περιβάλλοντος και πρασίνου σε «πρώτο πλάνο» για τον Π. Ιωάννου

Την ευκαιρία να θέσει τα σημαντικά ζητήματα περιβάλλοντος και πρασίνου είχε ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου στο 2ο τακτικό συνέδριο του κόμματος του Πράσινου Κινήματος.

Ο κ. Ιωάννου απεύθυνε χαιρετισμό παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά, με τον οποίο είχε και εκτενή συνομιλία για τα ζητήματα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν για νέα συνάντηση και περαιτέρω συνεργασία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, υπεύθυνος για το γραφείο Δημότη Λυκόβρυσης-Πεύκης στάθηκε στο γεγονός ότι «η περιοχή της Λυκόβρυσης-Πεύκης είναι “καταπράσινη”, όμως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, αν λειτουργούσε ουσιαστικά δασαρχείο για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα προβλήματα στα δάση της περιοχής», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ευθύνες που υπάρχουν στην τωρινή και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα δάση της περιοχής.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε και προσωπικά στον συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος, Κώστα Καλογράνη, με τον οποίο συνδέεται με γνωριμία ετών και του ευχήθηκε «περαστικά και άμεση αποκατάσταση», από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε εδώ και δύο χρόνια.    

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο αντιδήμαρχος είχε αλλεπάλληλες συνομιλίες με πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Άγγελος Νταβίας, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Παπαδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Αθανάσιος Ακρίβος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», δρ. Μιχάλης Χρηστάκης.

Παράλληλα, είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και με τους κομματικούς εκπροσώπους στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο κ. Γιώργος Χονδρός, από το ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Απόστολος Πόντας, από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Τέλος, ο κ. Ιωάννου συνομίλησε με τη συμπρόεδρο Ρία Ακρίβου και με πολλά στελέχη του Πράσινου Κινήματος, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα σοβαρά ζητήματα του περιβάλλοντος και διαμήνυσε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, καθώς έχει πολλά να προσφέρει στους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet