Τα ποσοστά προσέλευσης των τελειόφοιτων στα δημόσια Λύκεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τα ποσοστά προσέλευσης των τελειόφοιτων στα δημόσια Λύκεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με τους διευθυντές των δημοσίων Λυκείων της πόλης επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας 11/5 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου στα θρανία.

Ειδικότερα, ο κ. Μαυρίδης επικοινώνησε με τον διευθυντή του 1ου Λυκείου Πεύκης, Ανδρέα Κότσιφα, τη διευθύντρια του 2ου Λύκειου Πεύκης, Ιωάννα Κουραμπέα και τον διευθυντή του Λυκείου της Λυκόβρυσης, Γιάννη Μαρμαγγιόλη, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, η επαναλειτουργία στις τρεις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ στο 1ο Λύκειο Πεύκης η προσέλευση ήταν κατά προσέγγιση 70%, στο 2ο Λύκειο 60% και στο Λύκειο Λυκόβρυσης 50%.

Μετά το πέρας της συνομιλίας του με τους διευθυντές των σχολείων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε:

«Επικοινώνησα σήμερα με τους διευθυντές των σχολείων της πόλης που επαναλειτούργησαν, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για την προστασία του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών από την Covid-19. Με ενημέρωσαν ότι υπήρχε επάρκεια μέσων προστασίας, αντισηπτικών σε όλες τις αίθουσες, μασκών και γαντιών.

»Εν όψει της επιστροφής των μαθητών των άλλων τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν νέες απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες. Επίσης πέραν των αντισηπτικών, των μασκών και των γαντιών ο Δήμος προμηθεύεται θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης, προκειμένου να θερμομετρούνται εκπαιδευτικοί και μαθητές. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Παιδείας, τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet