Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κρατούν ανοιχτές τις κεντρικές οδούς της πόλης
Κοινωνία

Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κρατούν ανοιχτές τις κεντρικές οδούς της πόλης

Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζουν να επιχειρούν στις δυο Δημοτικές Ενότητες, κρατώντας ανοικτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από την αρχή της πρωτοφανούς χιονόπτωσης, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, αξιοποιώντας το σύνολο του διαθέσιμου εξοπλισμού, με ρίψη αλατιού και κοπές πεσμένων δέντρων, έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων, που είχαν δημιουργηθεί και να διευκολύνουν την πρόσβαση στην πόλη.

Οι πολίτες, που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 15323, 210 6145100, 210 6145130, 213 2051717 και 213 2051753. Επίσης, η διοίκηση επισημαίνει ότι οι πολίτες που χρειάζονται βεβαίωση για την εργασία τους μπορούν να αποστείλουν το αίτημά τους και τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση email) στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου: [email protected]

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

Τα συνεργεία του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της έντονης και πρωτόγνωρης χιονόπτωσης κι από τη πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς και επιχειρούν στους δρόμους της πόλης μας.

Έτσι καταφέραμε να διατηρήσουμε όλους τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς για ασφαλή μετακίνηση αυτοκινήτων, με εκχιονιστικά μηχανήματα, με ρίψη αλατιού και κοπές από πολλές πτώσεις δέντρων που συνέβησαν σε δρόμους του βασικού δικτύου.

Σήμερα, πάλι από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ανοικτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται, η γραμμή Α8 της αστικής συγκοινωνίας λειτουργεί κανονικά και ο ΔΕΔΔΗΕ αποκαθιστά τμηματικά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου μας.

Τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν να επιχειρούν και να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, μέχρι την αποκατάσταση όλων των λειτουργιών στην πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet