Τηλεδιάσκεψη για τις μελλοντικές δράσεις της επιτροπής Αδελφοποιήσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τηλεδιάσκεψη για τις μελλοντικές δράσεις της επιτροπής Αδελφοποιήσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Αποφάσεις για μελλοντικές δράσεις ελήφθησαν στην τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων που πραγματοποιήθηκε στις 04/05, μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης και εντεταλμένου σε θέματα Αδελφοποίησης Παναγιώτη Ιωάννου.

Ο αντιδήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής που μπόρεσαν να συνδεθούν και να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη, προχώρησε στην ενημέρωση στο πλαίσιο της εν εξελίξει αδελφοποίησης με τον Δήμο Ανάπας Ρωσίας.

Στην τηλεδιάσκεψη παραβρέθηκαν ο κ. Θανάσης Ζαχόπουλος, η κ. Σοφία Γουναροπούλου, ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου, η κ. Ρόζα Ρούσσου, η κ. Μαρία Αναμουρλόγλου, ο κ. Στ. Γαλανός, ο κ. Δημ. Αναγνωστόπουλος, ο κ. Αντώνης Υψηλάντης, η κ. Αγγελική Σαμπάνη και η κ. Βάσω Καλλιαντέρη. |

Ο κ. Ζαχόπουλος ενημέρωσε ότι οι μαθητές των Μοντεσιοριανών Σχολείων έχουν ξεκινήσει την εργασία για την ιστορία του νότιου Εύξεινου Πόντου και πρότεινε τα παιδιά του προαστείου Vityazevo του Δήμου Ανάπας να αναλάβουν την ιστορία του βόρειου Εύξεινου Πόντου.

Η κ. Γουναροπούλου πρότεινε την πραγματοποίηση δεύτερης αποστολής παιδικών βιβλίων και αποφασίστηκε η συγκέντρωσή τους να πραγματοποιηθεί από 17/5 έως 29/07/2021 στο δημαρχείο Λυκόβρυσης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η κ. Ρούσου θα ετοιμάσει, μαζί με το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης, διαδικτυακό παιχνίδι με θέμα την πόλη, ο κ. Γαλανός πρότεινε τη δημιουργία βίντεο με παραδοσιακά τραγούδια από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκης και να γίνει συντονισμός αυτών των ενεργειών από άτομα της επιτροπής. Έτσι ποφασίστηκε μια συνάντηση την Πέμπτη 20 Μαΐου για να οργανωθεί αυτή η δραστηριότητα. 

Τέλος, ο κ. Παπαζαχαρίου θα προχωρήσει σε κοστολογική έρευνα για πιθανόν ταξίδι της Επιτροπής στον Δήμο Ανάπας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία για τις μελλοντικές δράσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet