Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων των δημοτικών παιδικών σταθμών Λυκόβρυσης –Πεύκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλο το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό και των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου, καθώς επίσης και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, και η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και συνομίλησαν για τη μέχρι τώρα πορεία των παιδικών σταθμών, τα προβλήματα που τους απασχολούν και γενικά για τους τρόπους εύρυθμης λειτουργίας τους.

Ειδικότερα η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ δήλωσε: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να μοιραστούμε τις ευχές μας για το νέο έτος, με την κοπή της πίτας, αλλά ταυτόχρονα μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια συνοπτική ανασκόπηση μιας δημιουργικής συνεργασίας.

»Πρώτα από όλα, όμως, θα ήθελα να ξεκινήσω με τις ευχές. Υγεία και ευτυχία σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν με αγάπη τις υπηρεσίες τους και τη φροντίδα τους στα παιδάκια του Δήμου μας. Τους ευχαριστώ θερμά για το έργο τους και για την άψογη συνεργασία που μας προσφέρουν.

»Μαζί προσπαθήσαμε όλη την προηγούμενη χρονιά να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους παιδικούς σταθμούς και να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Δώσαμε τον αγώνα μας για να είμαστε κοντά στους δημότες μας, να ακούσουμε τις απόψεις ακόμη και τα παράπονά τους και τον ίδιο αγώνα θα δώσουμε και στο μέλλον.

»Στόχος μας είναι και εφέτος να προσφέρουμε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον στα νήπια του Δήμου μας με όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες παροχές, πάντα σε συνεργασία με το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό των παιδικών σταθμών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet