Τους επιτυχόντες σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα Λύκεια της Λυκόβρυσης-Πεύκης βράβευσε ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα Λύκεια της Λυκόβρυσης-Πεύκης βράβευσε ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Τους μαθητές των Λυκείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε και φέτος ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Μπορεί η πανδημία να μην επέτρεψε τη διοργάνωση της καθιερωμένη γιορτής από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, αλλά οι απόφοιτοι προσκλήθηκαν και λαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους αναμνηστικούς τους επαίνους και δώρα προσερχόμενοι στο Δημαρχείο.

Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία επιτυχόντες από κάθε Λύκειο της πόλης, εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα, κλήθηκαν να παραλάβουν από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, παρουσία και της αντιδημάρχου Παιδείας, Νότας Σοκορέλη, χρηματικό ποσό 300 ευρώ ως ένδειξη αναγνώρισης.

Οι εννέα διακριθέντες είναι από το 1ο ΓΕΛ Πεύκης: ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Όθωνας Φρέσκος και η Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου, από το 2ο ΓΕΛ Πεύκης: η Μιράντα Ψύκου, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και η Άννα – Μελίνα Σταύρου και από το ΓΕΛ Λυκόβρυσης: η Ευαγγελία Αναστασοπούλου, ο Χρήστος Εσκιντζής και η Ευτυχία Τατάκη.

Ο κ. Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια σε μία δύσκολη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές. Δυστυχώς και φέτος, όπως και πέρσι, λόγω συνθηκών οι επιτυχόντες μας δεν άκουσαν το χειροκρότημα που αξίζουν εκ μέρους των συμπολιτών, θα έχουν όμως στη σταδιοδρομία τους πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τους διακριθέντες αποφοίτους και να τους παραδώσω, πέραν του αναμνηστικού επαίνου και ενός συμβολικού δώρου, ένα χρηματικό ποσό ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτούς να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι μας αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet