Τρόμος στη Λυκόβρυση: Διαρρήκτες «πολιορκούσαν» το ίδιο σπίτι επί τρεις ημέρες!
Κοινωνία

Τρόμος στη Λυκόβρυση: Διαρρήκτες «πολιορκούσαν» το ίδιο σπίτι επί τρεις ημέρες!

Αντιμέτωπη με μια ομάδα επίμονων διαρρηκτών, που «πολιορκούσε» επί τρεις ημέρες την ίδια κατοικία, προτού «μπουκάρει», βρέθηκε μια οικογένεια στη Λυκόβρυση Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν η ένοικος της ισόγειας κατοικίας, κοντά συμβολή των οδών Μαστρογιαννοπούλου και Σαλαμίνος, άκουσε περίεργους θορύβους μέσα στη νύχτα. Όταν βγήκε έξω με τον γιο της για να δει τι είχε συμβεί, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει την καγκελόπορτα της αυλής και στη συνέχεια έφυγαν.

Επανήλθαν τη δεύτερη μέρα οι διαρρήκτες 

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει την περίεργη ζημιά που προκλήθηκε στην καγκελόπορτα, δίχως όμως να προκύψουν σημαντικά στοιχεία. «Το επόμενο βράδυ, της Μεγάλης Τρίτης, γύρω στις 21:00, ακούσαμε πάλι κάτι θορύβους από την πίσω πλευρά του σπιτιού. «Ο γιος μου έτρεξε και είδε δύο με τρεις φιγούρες να έχουν σκαρφαλώσει στα κεραμίδια της αποθήκης. Όταν τους φώναξε, εκείνοι τράπηκαν σε φυγή» λέει στο iefimerida η κυρία Μαρία-Ειρήνη. Η ίδια υποστήριξε ότι κάλεσαν ξανά την αστυνομία, όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους στη γύρω περιοχή.

Τα κάγκελα που διαπέρασαν οι επίμονοι διαρρήκτες στη Λυκόβρυση.

Τη Μεγάλη Τετάρτη έγινε το «ντου» των διαρρηκτών 

Τη Μεγάλη Τετάρτη, προτού προλάβουν να επισκευάσουν την καγκελόπορτα, μητέρα και γιος βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια νέα, ακόμα πιο σοκαριστική έκπληξη. «Ήμασταν και οι δυο εκτός σπιτιού, ευτυχώς. Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ, όταν ένας γείτονάς μας, ο κ. Γιάννης, μου τηλεφώνησε και μου είπε “Μαρία μπήκαν”. Είχε χτυπήσει και ο συναγερμός» λέει η κυρία Μαρία-Ειρήνη. «Πήραμε την αστυνομία άμεσα, όμως ήρθαν μετά από μισή ώρα, περίπου. Βρήκαμε την πόρτα της εισόδου ισοπεδωμένη, πρέπει να έπεσαν πάνω της» εξηγεί.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης 

Οι διαρρήκτες, όπως αποδείχθηκε, τρομοκρατήθηκαν από τον ήχο του συναγερμού και αφαίρεσαν ελάχιστα πράγματα που βρήκαν κοντά στην είσοδο. Παρά ταύτα, ο θρασύτατος τρόπος δράσης τους έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής, που ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, ιδίως τις νυχτερινές ώρες και τις ημέρες του Πάσχα, οπότε τα σπίτια αδειάζουν.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet