Τρόφιμα και δωροεπιταγές αγάπης στους δικαιούχους του Κοιν. Παντοπωλείου
Κοινωνία

Τρόφιμα και δωροεπιταγές αγάπης στους δικαιούχους του Κοιν. Παντοπωλείου

Τρόφιμα και δωροεπιταγές από ίδιους πόρους διένειμε τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στους ωφελούμενους δικαιούχους του, «με στόχο να είναι οι μέρες της Ανάστασης και της Λαμπρής ζεστές και γεμάτο το Πασχαλινό τραπέζι των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαριστεί θερμά τα σχολεία του Δήμου, τους συλλόγους, τους φορείς, τις εταιρείες, αλλά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν μέσα από την ψυχή τους αυτές τις Άγιες Μέρες στη συγκέντρωση των τροφίμων που δόθηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σημείωσε σχετικά:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς αυτές τις μέρες να υποδεχτούμε το Άγιο Φως στις καρδιές μας, γνωρίζοντας ότι οι ευπαθείς ομάδες στον Δήμο μας μπορούν να κάτσουν γύρω από ένα γεμάτο γιορτινό τραπέζι. Αυτή η προσφορά αγάπης, άλλωστε, είναι προτεραιότητά μας για όλους τους μήνες του χρόνου, με το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας να πραγματοποιεί μία διανομή τροφίμων κάθε μήνα.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που στηρίζουν σταθερά τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας και, με τα ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης τους προς τον συνάνθρωπο, προσφέρουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους.

»Καλή Ανάσταση, καλή Λαμπρή στη μεγάλη μας οικογένεια στον Δήμο. Το Αναστάσιμο Φως να κρατήσει ζεστές τις καρδιές μας ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Και όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet