Τ. Μαυρίδης: Οι Δήμοι χρειάζονται στήριξη στη μετά… κορωνοϊό εποχή
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Οι Δήμοι χρειάζονται στήριξη στη μετά… κορωνοϊό εποχή

Στη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας, που διοργάνωσε, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ο βουλευτής της Ν.Δ. στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης, αφού παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Δήμου του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, αναφέρθηκε στη στήριξη που χρειάζονται οι Δήμοι της χώρας την επόμενη ημέρα σε σχέση με τα δάνεια τους, τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να επιτελέσουν το έργο τους.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία του βουλευτή: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καιρίδη για την πρωτοβουλία αυτής της διαδικτυακής συζήτησης με εκλεκτούς συναδέλφους δημάρχους του Βόρειου Τομέα. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε αυτή την κρίση, αλλά και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας, για την αντιμετώπιση των οποίων θα χρειαστούμε μεγαλύτερη στήριξη. Μέσα από τη συνεργασία κυβέρνησης, βουλευτών, Αυτοδιοίκησης και κοινωνίας των πολιτών, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες που είναι μπροστά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet