Υπεραιωνόβια ελιά φυτεύτηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Υπεραιωνόβια ελιά φυτεύτηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την εταιρεία «ΕΡΓΟΣΕ» -η οποία διέθεσε στον Δήμο ελαιόδενδρα- η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ξεκίνησε την πρώτη φύτευση υπεραιωνόβιας ελιάς σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου στην είσοδο της πόλης.

Το επόμενο διάστημα θα φυτευθούν περίπου 20 ελιές σε διαφορά σημεία της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, όπως πλατείες και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι.

«Διανύουμε μια περίοδο, στην οποία ο Δήμος μας πρωταγωνιστεί με μια σειρά σημαντικών έργων και δράσεων. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν φαντάσματα και προσπαθούν να δυσχεράνουν το έργο μας. Εμείς ως δημοτική αρχή, με σοβαρότητα και μεθοδικότητα, συνεχίζουμε να απαντάμε με έργα και δράσεις» σχολίασε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, για να προσθέσει:

«Αξιοποιούμε κάθε συνεργασία και πηγή χρηματοδότησης για έργα και αναπλάσεις που θα αναβαθμίσουν τον όμορφο Δήμο μας. Στο πλαίσιο της δημιουργικής μας συνεργασίας με την ΕΡΓΟΣΕ μας διέθεσε δωρεάν ελιές και ξεκινήσαμε την πρώτη φύτευση υπεραιωνόβιας ελιάς σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου στην είσοδο της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της εταιρείας ΕΡΓΟΣΕ για τη δωρεάν διάθεση των δένδρων»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet