Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Λυκόβρυση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Λυκόβρυση

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γιόρτασε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στην πλατεία Ηρώων Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Λυκόβρυση. Συγχαρητήρια στο ΠΕΑΠ, Διοικητικό Συμβούλιο, εργαζόμενους και εθελοντές, που διοργάνωσαν αυτή την όμορφη εκδήλωση, την οποία απολαύσαμε όλοι και κυρίως τα παιδιά. Μπαίνουμε για τα καλά στις γιορτινές ημέρες. Τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και οι σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι τα Φώτα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον».

Η γιορτή στην πλατεία Ηρώων περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του ΠΕΑΠ και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, όπως ταχυδρομείο του Αι Βασίλη, ξωτικά, μασκότ, face painting, ταχυδακτυλουργό, γλυκίσματα για όλους, ζεστό κρασί για τους ενήλικες κ.α. Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε το συγκρότημα του Γιώργου Λεμπέση, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet