Χ. Καρανάσος: Σε πλήρη σύγχυση το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Χ. Καρανάσος: Σε πλήρη σύγχυση το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Χαράλαμπος Καρανάσος αναφέρει ότι η «διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ συνεχίζει τη πραγματοποίηση των διοικητικών συμβουλίων με τη διά περιφοράς συνεδρίαση πράγμα το οποίο αφαιρεί τον  λόγο και τον διάλογο από τους συμβούλους κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ.».

Ειδικότερα, ο κ. Καρανάσος σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

Μετά από επανειλημμένα προφορικά αιτήματά μας, έγινε ερώτηση από την πρόεδρο σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των συμβούλων σε τηλεδιάσκεψη. Η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης απάντησε θετικά, ενώ αρκετοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στη παράταξη της δημοτικής αρχής δήλωσαν την αδυναμία τους και μάλιστα με δικαιολογίες που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας (δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ ή κινητό τηλέφωνο).

Καλούμε τη πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες, ώστε να ξεκινήσουν από την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. οι τηλεδιασκέψεις και στο Νομικό Πρόσωπο του ΚΟΙΠΑΠ. 

«Σχετικά με τον προϋπολογισμό»

Εκτός των άλλων, η κυρία πρόεδρος έβαλε στον προϋπολογισμό του 2021 «τα έξοδα παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου» τα όποια έχουν καταργηθεί με τον νόμο 4735/2020 για όσους λαμβάνουν αποδοχές από την οργανική τους θέση ή λαμβάνουν σύνταξη.

Σε περίπτωση που η πρόεδρος δεν γνωρίζει το νόμο, την ενημερώνω δημοσίως και την καλούμε να προχωρήσει σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού, μειώνοντας για παράδειγμα τα πανάκριβα τροφεία των παιδικών σταθμών. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet