Ψήφισμα Σωμ. Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ψήφισμα Σωμ. Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης»

Ψήφισμα εναντίον του «αυταρχισμού της κυβέρνησης» στη συμβολική συγκέντρωση στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή συνδικάτων και συνδικαλιστών στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, ιδιαίτερα το πρωί στη συμβολική κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και το μεσημέρι στα Προπύλαια. Ήταν υποδειγματικές συγκεντρώσεις με βάση τις υποδείξεις των υγειονομικών, μαχητικές, αγωνιστικές, που φώναξαν τα διαχρονικά και επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου αλλά και τα αιτήματα που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα συνδικάτα και στους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού αποδείχτηκε ούτε η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν πρόσχημα για το χτύπημα των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Στόχος ήταν ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και το μήνυμά του. Το Πολυτεχνείο ζει!

Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί.

Συνεχίζουμε στο δρόμο των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, των αγωνιστών της εργατικής τάξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet