Ως εισηγητής σε μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ως εισηγητής σε μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος «Ηγεσία, Καινοτομία και Πολιτικές Αξίας στην Υγεία», του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μίλησε διαδικτυακώς ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης την Τρίτη 23/3/2021.

Ο κ. Μαυρίδης αποδέχθηκε την πρόσκληση των διδασκόντων Ιωάννη Ψαρομιλίγκου, Θεόδωρου Ξανθόπουλου και Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου, να συμμετέχει ως εισηγητής στο μάθημα «Ψηφιακή Υγεία και Τεχνολογίες Πληροφορικής», που έχει σκοπό να αναδείξει την επιπρόσθετη αξία που δίνει η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών Πληροφορικής και γενικά η υιοθέτηση και υλοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών και λύσεων (ψηφιακός μετασχηματισμός – digital transformation) στους υποκείμενους  δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και στις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλάζοντας θεμελιωδώς το μοντέλο απόδοσης αξίας σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο δήμαρχος έκανε την εξής δήλωση σχετικώς: «Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση των διδασκόντων να συμμετέχω ως εισηγητής στο μάθημά τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και να μιλήσω στους φοιτητές τους για τον τρόπο με τον οποίον έχουμε αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες στον Δήμο μας. Αναφέρθηκα στη χρήση του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα μας και τις δυνατότητες που ήδη παρέχει και στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην ψηφιοποίηση του αρχείου μας, την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων με το σύστημα της Πολεμικής Αεροπορίας ΙΡΙΔΑ και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ενημέρωση, αλλά και για την καταγραφή των προβλημάτων από τους πολίτες, μέσω της εφαρμογής citify ή της γραμμής δημότη 15323.

»Επίσης, αναφέρθηκα στα ΚΕΠ live, όπου ενταχθήκαμε πρόσφατα και στις νέες υπηρεσίες που θα προσθέσουμε το επόμενο διάστημα, με ηλεκτρονικά ραντεβού και με την έκδοση εγγράφων με τη χρήση taxis, αλλά και στα επόμενα βήματα μας, προκειμένου να φτιάξουμε σταδιακά μια έξυπνη πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet