Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί όσους στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί όσους στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με αφορμή την τελευταία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί, με ανακοίνωσή της,  εκ μέρους και του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, όλους τους εθελοντές που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν ανιδιοτελώς τη συγκεκριμένη δομή.

«Είναι πολύ σημαντικό ενεργοί πολίτες με αυξημένη κοινωνική ευαισθησία να προσφέρουν εμπράκτως σε μία τόσο κοπιαστική, πολύωρη αλλά και απαιτητική θέση. Είναι τιμή για τον Δήμο μας να συμπεριλαμβάνονται τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας» τονίζει η κα Ασπραδάκη.

Η αντιδήμαρχος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους εθελοντές της τελευταίας διανομής Ζωή Κέδε, Πόπη Αληγιάννη, Ανθούλα Παπάζογλου, Ολυμπία Κοσκινά, Αλέκο Αλεξόπουλο και Παναγιώτα Δούκα που με τις άοκνες προσπάθειες τους συνέβαλαν σε μια άριστη διανομή, καθώς, επίσης, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για τη διοικητική υποστήριξη του Παντοπωλείου, αλλά και για την αρίστη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που προέκυπταν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν για μια ακόμη χρονιά από το δικό τους υστέρημα είδη πρώτης ανάγκης. Όπως επισημαίνει, «με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβριο να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Η ιδέα της αλληλεγγύης παραμένει ακλόνητη αποδεικνύοντας ότι η οικονομική κρίση που βιώνουμε δεν είναι ικανή να μας κάνει να ξεχάσουμε την έννοια του ανθρωπισμού και της προσφοράς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet