Συμμαχία Πολιτών: Καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς

«Καλή σχολική χρονιά» εύχεται στους εκπαιδευτικούς που θα υπηρετήσουν τη φετινή σχολική περίοδο στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η παράταξη σημειώνει:

Από το πρωί, άνοιξαν τα σχολεία. Όχι για να υποδεχτούν τους μαθητές, για τους οποίους ο αγιασμός έχει οριστεί στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά για τους εκπαιδευτικούς. Σήμερα λοιπόν νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές προσήλθαν (και) στα σχολεία του Δήμου μας, όπου θα υπηρετήσουν το σχολικό έτος 2016-2017.

Η δημοτική μας παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, απευθύνουν σε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας ιδιαίτερες ευχές για μια σχολική χρονιά καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. Στα χέρια τους θα έχουν εφέτος τις τύχες των παιδιών μας. Αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Παιδείας και η εκτίμησή μας για το έργο που προσφέρουν είναι ανεκτίμητη.

Η Συμμαχία Πολιτών υπόσχεται ότι θα είναι κοντά στη σχολική κοινότητα του Δήμου μας με πνεύμα δημιουργικό και συνεργατικό όπως πάντα. Θα είναι δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές ,χωρίς κραυγές και χωρίς αντιπολιτευτικές κορώνες, γιατί η Παιδεία είναι πάνω από όλα. Όμως αναμένει από τη διοίκηση του Δήμου να επιδείξει πραγματικό ενδιαφέρον γιατί η Ομάδα Παιδείας της παράταξής μας δεν θα παραλείπει να επισημαίνει τα προβλήματα και τις ελλείψεις των σχολείων. Και βεβαίως να προτείνει και λύσεις. Κοινός μας στόχος πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Καλή αρχή λοιπόν σε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν εφέτος στον Δήμο μας. Τους οποίους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet