Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί για την ενίσχυση του Κοιν. Παντοπωλείου
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί για την ενίσχυση του Κοιν. Παντοπωλείου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, διοργάνωσε για μια ακόμη φορά «Εκστρατεία Συγκέντρωσης Τροφίμων» σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου σε είδη πρώτης ανάγκης.

Το Σάββατο 5 και 12 Νοεμβρίου 2016 πλήθος πολιτών του Δήμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα «Δράσε… είναι στο χέρι σου» προσφέροντας σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής, βρεφικών τροφών κ.ά. τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά τις επόμενες, προγραμματισμένες διανομές.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευσης & Εθελοντισμού Νίκος Γκαραβέλλας ευχαριστεί, και εκ μέρους και του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, τους πολίτες οι οποίοι, όπως σημειώνει, «κάθε φορά μας συγκινούν με την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν», τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου «χωρίς τη στήριξη των οποίων η απρόσκοπτη λειτουργία του θα ήταν δύσκολη», και το προσωπικό της Δ/νσης Περιβάλλοντος που «ανταποκρίνεται πάντα με αμεσότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση των δράσεων μας».

Παράλληλα, ευχαριστεί τη διοίκηση των κάτωθι σούπερ μάρκετ για τον χώρο που διέθεσαν για τη δράση:

  • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Πεύκης & Λυκόβρυσης,
  • MY MARKET Πεύκης & Λυκόβρυσης
  • LIDL Λυκόβρυσης

Επίσης, ευχαριστεί το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το οποίο εκτός του χώρου, προσέφερε δωροεπιταγές για την κάλυψη αναγκών του Παντοπωλείου, καθώς και το σούπερ μάρκετ MARKET ΙΝ το οποίο συμμετείχε ενεργά στη δράση προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος ευχαριστεί τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών από τον οποίο παρελήφθησαν 5 τόνοι ακτινίδια και 10 τόνοι πορτοκάλια, στις 7 και 10 Νοεμβρίου 2016, τα οποία διατέθηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, καθώς και σε ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο των συμπράξεων και συνεργασιών με υπηρεσίες και φορείς κοινωνικής φροντίδας, τα οποία φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες, ψυχικά ασθενείς, παιδιά και εφήβους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet