25 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης έλαβαν σχολικά είδη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

25 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης έλαβαν σχολικά είδη

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διανομή σχολικών ειδών σε 25 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που έχουν παιδιά τα οποία φοιτούν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο έχει ως δικαιούχους οικογένειες, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες που απειλούνται ή βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Πέραν της διανομής τροφίμων σε μηνιαία βάση προς συμπολίτες μας μέσω του Παντοπωλείου, αλλά και μέσω του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) και της αξιοποίησης κάθε χρηματοδότησης, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τη βοήθειά μας προς τους συμπολίτες μας σε ειδικές περιστάσεις. Τέτοιες περιστάσεις είναι οι δωροεπιταγές που προσφέρουμε και άλλες δράσεις που πραγματοποιούμε, πριν από Χριστούγεννα και Πάσχα, αλλά και τα σχολικά είδη στις οικογένειας ωφελουμένων που έχουν παιδιά μαθητές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στις κοινωνικές μας υπηρεσίες, αλλά και όσους προσφέρουν δωρεές στις δομές μας. Χάρη σε αυτούς, μπορούμε να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet