Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η βράβευση των μαθητών σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που εισήχθησαν στα ανωτέρα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και την αντιδήμαρχο Άννα Ασπραδάκη, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016  στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα αυτής της εκδήλωσης. Ανέφερε επίσης, ότι «εκτιμά την κοπιαστική προσπάθεια όλων των μαθητών που κατάφεραν παρά τις δύσκολες συνθήκες, να επιτύχουν τους στόχους τους και άνοιξαν μια πόρτα στη μόρφωση και στην επιστημονική κατάρτιση». Επιπλέον τόνισε ότι «η νέα γενιά κρατά την τύχη της χώρας μας στα χέρια της και ότι χρειαζόμαστε την δική τους έμπνευση και δημιουργικότητα».

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευσης και Εθελοντισμού Άννα Ασπραδάκη στον χαιρετισμό της ανέφερε: «Η χαρά και η συγκίνηση μου είναι μεγάλη, καθώς συμμετέχω σε αυτήν τη γιορτή. Γιορτή της ελπίδας, της επιμονής αλλά και της ανταμοιβής. Οι επιτυχόντες νέοι που βρίσκονται μέσα σε αυτήν την αίθουσα είναι τα μεγαλύτερα θύματα αλλά και οι πραγματικοί ήρωες της Ελλάδας στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου. Θεωρήσαμε ιερό μας καθήκον να τους τιμήσουμε ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της επιτυχίας τους, συνυπολογίζοντας κάτω από ποιες συνθήκες κατάφεραν και τελικά έφτασαν στον στόχο τους».

Έπειτα από τους χαιρετισμούς, δόθηκαν από τον δήμαρχο, ένας έπαινος, αλλά και ένα συμβολικό δώρο σε όλους τους επιτυχόντες, με την ευχή ότι η νέα τους ακαδημαϊκή πορεία θα είναι ορόσημο για την μετέπειτα ζωή τους.

Σε ανακοίνωσή της η κα Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί τις υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, την προϊσταμένη Σταματούλα Τράνακα, τη Λουσιάνα Μιχαλά και τη Νικόλ Ζαφειροπούλου που, όπως αναφέρει, με την εργατικότητα τους και την επαγγελματική τους ευσυνειδησία για άλλη μια φορά διοργάνωσαν άψογα την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης προς τη συνάδελφό της δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαριάννα Μαμαλάκη η οποία την ημέρα την εκδήλωσης βοήθησε την διαδικασία της βράβευσης.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη βράβευση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Φωτίδης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας και Διευθυντής του 1ο Λυκείου Λυκόβρυσης Γιάννης Μαρμαγγιόλης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πανταζής, η διευθύντρια του 2ου Λυκείου Πεύκης Ιωάννα Κουραμπέα και η υποδιευθύντρια του 1ου Λυκείου Πεύκης Ιωάννα Βιτσάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet