Βραβεύσεις μαθητών από την Ένωση Γονέων με την υποστήριξη του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Βραβεύσεις μαθητών από την Ένωση Γονέων με την υποστήριξη του ΠΕΑΠ

Με επίκεντρο την «αριστεία» στο σχολικό και κοινωνικό βίο των μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η Ένωση Συλλόγων Γονέων βράβευσε δεκάδες παιδιά τα οποία πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη στον χαιρετισμό της δεν παρέλειψε να συγχαρεί για την πρωτοβουλία αυτή τόσο τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Κελέκη όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ αναφέρθηκε και ως εκπαιδευτικός στον διαρκή αγώνα του παιδιού για την κατάκτηση των στόχων του. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στο πρόσωπο τους τιμούμε τη νεολαία που αγωνίζεται να κατακτήσει τη γνώση και τους ευχόμαστε να είναι αυτοί που θα αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο. Οπωσδήποτε αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς, τους ήρωες μιας μάχης χωρίς τέλος. Αυτούς που χαίρονται με τις χαρές και κλαίνε με τις λύπες των παιδιών, που ζουν τόσο έντονα το άγχος και την ΑΓΩΝΙΑ τους, που όταν έχουν κάθε είδους εξετάσεις τα παιδιά έχουν κι αυτοί». Η κα Πατούλη παράλληλα αναφέρθηκε και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι όπως τόνισε είναι ο κρίκος αυτής της αλυσίδας. «Είναι αυτοί που μοιράζονται, με αίσθημα ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, εξολοκλήρου την αγωνία και το πρόβλημα του κάθε παιδιού. Χαίρονται με τη λύση του και θλίβονται όταν αυτή δεν υπάρχει. Το γνωρίζω εκ πείρας. Φυσικά η μεγαλύτερη τιμή για κάθε μάχιμο εκπαιδευτικό είναι οι επιτυχίες των μαθητών του, ενώ γι΄ αυτούς που φεύγουν να τον νοσταλγούν όσοι τον γνώρισαν», τόνισε.

Ο Τ. Μαυρίδης και η Μ. Πατούλη προσφέρουν ενθύμια στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου
Ο Τ. Μαυρίδης και η Μ. Πατούλη προσφέρουν ενθύμια στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου

Τους μαθητές βράβευσε με επαίνους και μετάλλια το προεδρείο της Ένωσης Γονέων, ενώ εκ μέρους του ΠΕΑΠ προσφέρθηκαν αναμνηστικά γούρια σε όλα τα παιδιά καθώς και δύο ενθύμια στον πρόεδρο κ. Κελέκη και τον γραμματέα της Ένωσης κ. Τσιντζιλώνη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ο οποίος γνώρισε από κοντά και βράβευσε όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν είτε ως αριστούχοι μαθητές, είτε σε αθλήματα, είτε σε περιβαλλοντικές ή κοινωνικές πρωτοβουλίες που ανέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, συνεχάρη όλα τα παιδιά λέγοντάς τους ότι «είστε το μέλλον αυτής της χώρας, είστε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ο Δήμος μας, αλλά και εγώ ο ίδιος θα σας στηρίξω με κάθε μέσο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας». Τέλος, συνεχάρη τους γονείς των παιδιών για το σπουδαίο έργο που επιτελούν αλλά και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων για την εξαιρετική πρωτοβουλία της και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία.

Τη βραδιά τίμησαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καθώς και εκατοντάδες πολίτες, γονείς και μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet