Είδη πρώτης ανάγκης για προσφυγόπουλα συγκεντρώνει ο Δήμος
Κοινωνία

Είδη πρώτης ανάγκης για προσφυγόπουλα συγκεντρώνει ο Δήμος

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής και της συνεργασίας του με άλλους κοινωνικούς φορείς, συμμετέχει στη δράση που διοργανώνει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά-πρόσφυγες, τα οποία θα προωθηθούν στους τόπους συγκέντρωσης προσφύγων και στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Καλεί, λοιπόν, τους κατοίκους του Δήμου να συνδράμουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής αυτής κρίσης, η οποία λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και να δώσουν το «παρών» προσφέροντας είδη άμεσης ανάγκης όπως:

  • Τρόφιμα: βρεφικές κρέμες, παιδικό γάλα με λακτόζη, παιδικό γάλα χωρίς λακτόζη.
  • Είδη προσωπικής υγιεινής: σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα.
  • Φάρμακα: αντιβιώσεις σιρόπια (Augmentin, Claricid, Amoxil), αμπούλες φυσιολογικού ορού, δερματολογικές κρέμες (Dactarin, Gusidin, Fucicort, Elokon), κολλύρια Tobrex & Tobradex, σιρόπια xozal, atarax, aerious, Flixotide inhaler 50mcg & 125mcg, Aerolin inhaler, Sachs trebon παιδικά.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00-15:00) έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 15Α, Πεύκη, ισόγειο (τηλ. επικοινωνίας: 210 6145151, 153, 148).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet