90 άτομα έδωσαν αίμα στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

90 άτομα έδωσαν αίμα στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Άλλη μια αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 14/9/2020, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» με μεγάλη επιτυχία.

Ειδικότερα, έδωσαν αίμα 90 εθελοντές, ενώ προσήλθαν περισσότεροι που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, καθώς είχαν χαμηλή αιμοσφαιρίνη στο αίμα.

Η διοίκηση σημειώνει ότι με μέριμνα του Δήμου και του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εθελοντικής δράσης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε:

«Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία που, λόγω της πανδημίας, ένας πολύ μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να επιτελέσει το “ιερό” του καθήκον.

»Με αυτή την προσφορά τους οι εθελοντές αιμοδότες συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα.

»Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία” για τη συμβολή του. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet