Επιτυχημένη δράση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Επιτυχημένη δράση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη δράση συγκέντρωσης τροφίμων στα σούπερ μάρκετ Πεύκης και Λυκόβρυσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και 16 Απριλίου 2016. Σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης.

Με τη συνδρομή των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των εργαζομένων στην Κοινωνική Υπηρεσία και στη Δ/νση Περιβάλλοντος, συγκεντρώθηκε ένας σημαντικός αριθμός προϊόντων τα οποία προσέφεραν ευαισθητοποιημένοι πολίτες για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και δοκιμάζονται από την έλλειψη των απαραίτητων πόρων για αξιοπρεπή διαβίωση.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Άννα Ασπραδάκη, εκ μέρους και του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ευχαριστεί, με ανακοίνωσή της, όλους τους πολίτες του Δήμου, οι οποίοι, όπως αναφέρει, «αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση δίνοντας την ευκαιρία να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανακούφιση εκείνων που βρίσκονται σε δυσχερή θέση». Τέλος, απευθύνει θέρμες ευχαριστίες στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος και Σκλαβενίτης για τη συνεργασία και τον χώρο που διέθεσαν για την υλοποίηση της δράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet