Nέο υπερσύγχρονο κτήριο γραφείων στη Λυκόβρυση
bizness.gr
Κοινωνία

Nέο υπερσύγχρονο κτήριο γραφείων στη Λυκόβρυση

Ένα ακόμη σημαντικό κτηριακό έργο γραφείων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό στη Λυκόβρυση.

Πρόκειται για τα πρώην κεντρικά γραφεία της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου στη Λυκόβρυση, τα οποία ανακατασκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν για να στεγάσουν τη νέα έδρα του ομίλου εταιρειών του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Θ. Βενιάμη.

Ουσιαστικά πρόκειται για τρία τριώροφα κτήρια, που συνδέονται μεταξύ τους, με συνολική επιφάνεια 11.625τ.μ., σε οικόπεδο 30 στρεμμάτων.

Το κτήριο στέγασε τα κεντρικά γραφεία της ΑΓΕΤ Ηρακλής (πλέον Lafarge) από το 1982 και έως την μετεγκατάστασή τους πριν λίγα χρόνια. Για το ακίνητο είχε αρκετές φορές στο παρελθόν γίνει προσπάθεια αξιοποίησης ή πώλησης αλλά ανεπιτυχώς. Τελικά, το 2017 πωλήθηκε πέρασε στα χέρια του κ. Βενιάμη και ακολούθησε το έργο ανακατασκευής του. Σημειώνεται ότι το κτήριο είχε παρουσιάσει σημαντικές φθορές, λόγω του μεγάλου σεισμού της Πάρνηθας το 1999.

Το έργο ανέλαβε η REDEX, μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, που έχει ολοκληρώσει επιτυχημένα και άλλα σύγχρονα κτήρια γραφείων, όπως το «The Butterfly» στο Χαλάνδρι, την έδρα της Noval ΑΕΕΑΠ.

Θα στεγάσει πλέον την έδρα του ναυτιλιακού ομίλου Golden Union.

Πηγή: bizness.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet