Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Πεύκη κάποιον «πρόθυμο» ιδιώτη θα εξυπηρετήσει
Λυκόβρυση - Πεύκη

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Πεύκη κάποιον «πρόθυμο» ιδιώτη θα εξυπηρετήσει

«Οι στοχεύσεις των νεοφιλελεύθερων εμμονών του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ξεδιπλώνονται μπροστά μας όλο και πιο καθαρά. Σειρά έχουν πάρει τώρα τα ΕΛ.ΤΑ. και η προσπάθεια “εκσυγχρονισμού” τους (βλέπε μείωση προσωπικού και τα γνωστά προτάγματα των “αντικρατιστών” – ιδιωτικοποιήσεις κ.λπ.)».

Με τον παραπάνω τρόπο σχολιάζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για απομάκρυνση 232 υπαλλήλων (απολύσεις εποχικών και προώθηση εθελουσίας εξόδου) από τα ΕΛ.ΤΑ., με άμεση συνέπεια το κλείσιμο σειράς καταστημάτων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, προσλήψεις έχουν να γίνουν εδώ και μια εικοσαετία, με συνέπεια οι «εποχικά» εργαζόμενοι να καλύπτουν πραγματικά πάγιες και διαρκείς ανάγκες της επιχείρησης.

Μεταξύ των καταστημάτων που έκλεισαν περιλαμβάνεται και το κατάστημα Πεύκης, με μακρόχρονη παρουσία στην πόλη, όπως σημειώνει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι στο εξής την εξυπηρέτηση των Πευκιωτών/τισσών αναλαμβάνουν τα καταστήματα Λυκόβρυσης (ή άλλα κοντινά για αποστολές) και Μαρουσιού (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ, αποκλειστικά για παραλαβές – συστημένων, δεμάτων κ.λπ.).

«Γίνεται φανερό ότι το κενό στην εξυπηρέτηση των δημοτών γρήγορα θα καλυφθεί από κάποιον “πρόθυμο” ιδιώτη, μιας και ο συνωστισμός στα προαναφερθέντα καταστήματα αναμένεται ιδιαίτερος» σχολιάζει η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει στην ανακοίνωσή της:

«Ποιος δημόσιος φορέας έχει, άραγε, σειρά για συρρίκνωση; Η  επίθεση της κυβέρνησης στους εργαζόμενους, αλλά και στην ποιότητα ζωής των πολιτών εξελίσσεται με όλα τα μέσα. Πώς απαντάμε, ως κοινωνία, στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των πάντων;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet