Άγονη και η επαναληπτική δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης – Για «γκρίζες» ζώνες μιλά ο Δ. Κωνστάντος
Αθλητισμός

Άγονη και η επαναληπτική δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης – Για «γκρίζες» ζώνες μιλά ο Δ. Κωνστάντος

Άγονη υπήρξε και η επαναληπτική πλειοδοτική δημοπρασία που διενεργήθηκε σήμερα για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης.

Όπως ενημερώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, η Οικονομική Επιτροπή σε προσεχή συνεδρίασή της αναμένεται να χαρακτηρίσει και επίσημα «άγονη» τη δημοπρασία και να ορίσει το επόμενο βήμα για το νέο «τοπόσημο» του ενιαίου Δήμου με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί μέχρι σήμερα, προσθέτει ο κ. Κωνστάντος στη σχετική ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος και η πλειοψηφία φαίνεται να προκρίνουν την προώθηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα καθορίσει εκ νέου τους όρους με σκοπό την απευθείας ανάθεση. Αντίθετα, ο ίδιος, καθώς και άλλοι, υποστηρίζουν την επανάληψη της πλειοδοτικής δημοπρασίας με τους υφιστάμενους όρους, «με δεδομένη την ελλιπέστατη δημοσιότητα που υπήρξε με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και την ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών δημοσιότητας και επικοινωνίας, που θα μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ευχόμαστε και αναμένουμε ότι ο κ. Μαυρίδης θα συνταχθεί με την πρόταση της επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας και θα απορρίψει στην παρούσα φάση την επιλογή της απευθείας ανάθεσης, η οποία εμπεριέχει “γκρίζες” ζώνες που οφείλουμε να αποφύγουμε όλοι, πρωτίστως όμως ο ίδιος» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνστάντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet