Αισιοδοξεί η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Πολιτική

Αισιοδοξεί η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Την αισιοδοξία της για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εκφράζει ο συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, υποστηρίζοντας ότι ο δημοτικός συνδυασμός θα είναι σίγουρα ανάμεσα στους «μονομάχους» της δεύτερης Κυριακής.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Νοέμβριος  2018. Ο μήνας εκκίνησης των διεργασιών για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Όλοι βρίσκονται  στην αφετηρία εκκίνησης ενός αγώνα που αρχίζει και θα τελειώσει με τον νικητή των εκλογών που θα είναι και ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. Όλοι βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα, εκτός από την παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 που ειλικρινά έχει μια πολύ δυναμική αφετηρία πριν ακριβώς τεσσερισήμισι χρόνια, που την έχουν στιγματίσει δυναμικά και το υποστηρίζουμε αυτό με πάθος, γιατί εργαστήκαμε και εργαζόμαστε σαν κάθε εβδομάδα να είναι η εβδομάδα των επόμενων εκλογών!

Με αυτό το πάθος και αυτή την όρεξη για δουλειά φτάσαμε στον μήνα της εκκίνησης, που αναμφισβήτητα σκιαγραφεί τους πρωταγωνιστές και του βάζει στη συνειδητοποίηση των ευθυνών τους. Έτσι καθώς ο χρόνος κυλά οριοθετούνται και οι «αντίπαλοι» που μόνο πολιτικά τους εννοούμε με αυτόν τον όρο, γιατί τέσσερα και πλέον χρόνια η παράταξή μας ψάχνει με πάθος αυτά που μας ενώνουν, πιστεύοντας πως Ενωμένοι Μπορούμε!

Όμως κάθε εκλογικός αγώνας έχει τους αντιπάλους, τους συμμάχους και τους ανταγωνιστές. Στην πόλη μας ο εκλογικός χάρτης σιγά σιγά σχηματοποιείται, με αρκετές παρατάξεις να διεκδικούν την νίκη. Σημαντική θέση έχει η παράταξη του δημάρχου, με τη δυναμική της δημαρχιακής του ιδιότητας. Ακολουθούν  οι παρατάξεις που κινούνται με την προοπτική της υποστήριξης των πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ,ΑΛ., ΚΚΕ), αλλά και η παράταξη του τέως δημάρχου κ. Θεοδωρακόπουλου, κουβαλώντας τα θετικά ή τα αρνητικά κάποιας προηγούμενης δημαρχιακής του θητείας.

Και ερχόμαστε σε μας, στην παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, παλιό Πευκιώτη από τα παιδικά του χρόνια και γνώστη των δημοτικών δρώμενων από παλιές θητείες του στον Δήμο. Είναι ο άνθρωπος που μας έχει εμπνεύσει την αγωνιστικότητα, την εμμονή στους στόχους μας, μα προ πάντων την ερωτική αγάπη για την πόλη μας. Είμαστε νέα παρουσία στο δημοτικό προσκήνιο, αλλά με δείγματα γραφής τόσο δυναμικά και ασυνθηκολόγητα που τα μηνύματα που μας έρχονται πια καθημερινά είναι μηνύματα νίκης, χωρίς να υπερβάλλουμε ή να υποτιμούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αλλά όλη η ομάδα μας πιστεύει στη νίκη, εργάζεται με πείσμα για τον σκοπό αυτό και λαμβάνει όλα τα αισιόδοξα μηνύματα ότι οι 2020, όπως συντομογραφημένα μας αποκαλούν, θα είναι οπωσδήποτε στην αρένα της δεύτερης Κυριακής!

Πιστεύουμε ακράδαντα σ αυτό, ότι θα είμαστε οι συμπρωταγωνιστές της δεύτερης Κυριακής, χωρίς να υποτιμούμε κανέναν απολύτως αντίπαλό μας, αλλά ο παραταξιακός χάρτης μας στέλνει τα αισιόδοξα μηνύματά του, δικαιώνοντας τις προσπάθειές μας, τις ελπίδες μας αλλά προ πάντων τους ασυμβίβαστους αγώνες των τεσσάρων ετών του αρχηγού μας Παναγιώτη Ιωάννου, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο νέος δήμαρχος της πόλης μας, υλοποιώντας το 2020 το όραμά του και το όραμά μας!

Αγώνας λοιπόν για την τελική μας νίκη. Αγώνας για να πάρει ο Δήμος μας την αξία που πρέπει να έχει. Ο Μάιος του 2019 καταφθάνει. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet