Αντιδημάρχους όρισε τους Π. Πανταζή και Π. Αγγελόπουλο ο Τάσος Μαυρίδης
Πολιτική

Αντιδημάρχους όρισε τους Π. Πανταζή και Π. Αγγελόπουλο ο Τάσος Μαυρίδης

Με απόφασή  του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, όρισε αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Παναγιώτη Πανταζή και κατά τόπον αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Με απόφαση του ορίζει επίσης τον Γιώργο Καρύμπα εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου και του αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την  εποπτεία και συντονισμό δράσεων όπως αναφέρονται  παρακάτω:

  1. Διαχειρίζεται υποθέσεις του Δήμου που αφορούν επικοινωνία  με  τοπικούς φορείς, συλλόγους και οργανώσεις του Δήμου.
  2. Διαχειρίζεται υποθέσεις που αφορούν επικοινωνία με τις εμπορικές – τοπικές δραστηριότητες  – επιχειρήσεις.
  3. Διαχειρίζεται υποθέσεις με θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στον Δήμο μας.
  4. Διαχειρίζεται υποθέσεις που αφορούν τοπικούς Αθλητικούς  Συλλόγους και γενικότερα τα θέματα Αθλητισμού, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.

O δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, μετά τις παραπάνω αλλαγές, προέβη στην εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά τον Παύλο Μποτίνη και τον Γιώργο Καρύμπα για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή αυτής της θητείας και με συνέπεια υλοποιούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο στη συλλογική προσπάθεια της δημοτικής μας παράταξης.

»Στους νέους αντιδημάρχους Παναγιώτη Πανταζή και Παναγιώτη Αγγελόπουλο εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους άλλους αντιδημάρχους θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα. Από κοινού θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών της Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι οποίοι με την ψήφο τους μας έχουν τοποθετήσει εδώ. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι και με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet