Αποχώρησε από τη Λυκόβρυση Πεύκη.- η Ασπασία Νικολάου
Πολιτική

Αποχώρησε από τη Λυκόβρυση Πεύκη.- η Ασπασία Νικολάου

Ακόμη μία αποχώρηση για τον δημοτικό συνδυασμό Λυκόβρυση Πεύκη.-. Αποχωρεί το ιδρυτικό μέλος Ασπασία Νικολάου, αδερφή του Δημήτρη Νικολάου που επίσης είχε αποχωρήσει, πριν από δύο μήνες, από τον συνδυασμό (βλέπε δημοσίευμα Αποχώρησε από τη Λυκόβρυση Πεύκη.- ο Δημήτρης Νικολάου).

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης της κας Ασπ. Νικολάου:

Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου από τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη.- του οποίου υπήρξα ιδρυτικό μέλος.

Κανονικά θα έπρεπε να έχω δηλώσει την παραίτηση μου προ δύο μηνών, τότε που αποχώρησε από τον συνδυασμό, ο αδερφός μου Δημήτριος Νικολάου. Ο τρόπος όμως που είχε παραιτηθεί και η επιλογή του να μην μιλήσει ανοιχτά για όσα γνώριζε, είχαν δώσει την εντύπωση σε μένα και στα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού ότι, υπήρχε πιθανότητα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε αυτό που με πολλές προσδοκίες ξεκινήσαμε πριν έναν χρόνο.

Τα γεγονότα που μεσολάβησαν όμως αυτό το διάστημα, γέμισαν με απογοήτευση τα ελάχιστα εναπομείναντα μέλη μας, με αποτέλεσμα την ουσιαστική και τυπική διάλυση του συνδυασμού.

Δεν επιθυμώ με την επιστολή μου να αναφερθώ σε πρόσωπα ή πράξεις, διότι δεν ασχολήθηκα με τα κοινά της πόλης μας για να κρίνω ανθρώπους.

Ασχολήθηκα γιατί πείσθηκα ότι κι εγώ έχω κάτι να προσφέρω. Μια μικρή βοήθεια, η οποία αθροιζόμενη με άλλες μικρές βοήθειες, θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε μικρά ή μεγάλα προβλήματα, της πόλης που γεννήθηκα, της πόλης που μεγαλώνει το παιδί μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και τους υπόσχομαι, ότι σεβόμενη τις ψήφους των συμπολιτών μου, θα συνεχίσω να προσφέρω τις δυνάμεις μου για το καλό και την πρόοδο του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,

Νικολάου Ασπασία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet