Β. Νικολαροπούλου: Η διαφάνεια & λογοδοσία της Μ. Πατούλη είναι μόνο λόγια
Αθλητισμός

Β. Νικολαροπούλου: Η διαφάνεια & λογοδοσία της Μ. Πατούλη είναι μόνο λόγια

«Αδιαφάνεια» και «ουδεμία πρόθεση λογοδοσίας» καταλογίζει στην ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, κατά τη διάρκεια της θητείας της ως προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, η επίσης ανεξάρτητη σύμβουλος Βασιλική Νικολαροπούλου και πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΠ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει:

Όταν η διαφάνεια και η λογοδοσία της κ. Μ. Πατούλη είναι μόνο λόγια…

Μετά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και όσα ειπώθηκαν σε αυτό, αλλά και τις σχετικές ερωτήσεις από συμπολίτες μας, δημοσιοποιώ, για τους κάθε είδους κολαούζους και έχοντες ψευδή συνείδηση συμπολίτες μας, αίτησή μου στο ΠΕΑΠ για να πληροφορηθώ, ως έχω δικαίωμα και υποχρέωση, για τον τρόπο διαχείρισης και υλοποίησης μερικών πολυδιαφημισμένων θεμάτων από την τέως πρόεδρο κ. Μ. Πατούλη. 

Σας υπενθυμίζω ότι πριν ένα (1) και πλέον χρόνια, σύσσωμη η αντιπολίτευση της έθετε δεκάδες ανάλογα ή και τα ίδια ερωτήματα, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και εγγράφως. Ερωτήματα που ποτέ δεν έτυχαν απαντήσεων!!! 

Τώρα πώς οι επικεφαλής και μέλη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης συνοδοιπορούν ή και στηρίζουν με ανακοινώσεις την κ. Μ. Πατούλη, που επέδειξε στους ίδιους, με απροκάλυπτο και αλαζονικό τρόπο, αδιαφάνεια και ουδεμία πρόθεση λογοδοσίας, δεν είναι θέμα πολιτικής ανάλυσης, ούτε καν ανθρώπινων συμπεριφορών! Είναι προφανώς θέμα προς έρευνα από την επιστήμη!!!

Φυσικά και τώρα όπως και πριν δεν έχω πάρει καμιά απάντηση μέχρι και σήμερα, παρότι έχει περάσει ο εκ του νόμου εύλογος χρόνος των 40 ημερών, όπως θα διαπιστώσετε!

Δεν φτάνει φαίνεται η πολυδιαφημιζόμενη διαφάνεια και λογοδοσία στα… σκοτεινά και δύσκολα σημεία της διαχείρισής της!

Ελπίζω η νέα διοίκηση να μου δώσει ως άλλωστε οφείλει, τις έγγραφες απαντήσεις που απαιτούνται! Τις αναμένω άμεσα!

Δεν επιμένω για κάτι άλλο, παρά μόνο για να καταλάβει η τέως πρόεδρος, αν αυτό είναι δυνατόν, και οι συν αυτή, τι σημαίνει πραγματική διαφάνεια και λογοδοσία, και φυσικά για να πληροφορηθούν οι δημότες την αλήθεια….

Σημείωση: Πληροφορούμε ότι η τέως και συν αυτή φωστήρες, διαδίδουν ότι παρέλαβε χρέος από μένα ύψους 400.000 ευρώ!!!

Επειδή, κατά την άποψή μου, ο δημόσιος διάλογος δεν γίνεται με δικαστικές αποφάσεις ή απειλές, όπως εκείνη και οι κολαούζοι της κάνουν, δεν σημαίνει ότι συκοφαντίες αυτές θα μείνουν έτσι, στον αέρα!

Παρόλο που έχουν δοθεί αναλυτικές και καταλυτικές απαντήσεις, ακόμη και πρόσφατα εκείνη και εκείνοι συνεχίζουν με θρησκευτική ευλάβεια τη συκοφαντία τους.

Φαίνεται ότι δεν έχουν  να παρουσιάσουν ουσιαστικό έργο και προσπαθούν να συκοφαντήσουν, «κοντύνουν», τους αντιπάλους τους προκειμένου να φανούν(η) καλύτεροι(η), «ψηλότεροι(η)»!

Δεν εκπλήσσομαι φυσικά, γιατί γνωρίζω ότι η συκοφαντία είναι η θρησκεία των ανίκανων…

Βασιλική Νικολαροπούλου

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet