Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Ευχαριστώ τους πολίτες και τους συνεργάτες μου”
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Ευχαριστώ τους πολίτες και τους συνεργάτες μου”

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: 

«Τα αποτελέσματα του Δήμου μας κρίθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο τελευταίο από τα 49 εκλογικά τμήματα. Ήταν ένα θρίλερ για το ποια παράταξη θα έπαιρνε τελικά τη δεύτερη θέση ώστε να συμμετάσχει την Κυριακή στις επαναληπτικές. Για περίπου 40 ψήφους διαφορά (δεν αντιστοιχεί ούτε ένας ανά εκλογικό τμήμα) η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ήταν τρίτη, οπότε την Κυριακή συνεχίζουν οι συνδυασμοί Μαυρίδη και Γώγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους επικεφαλής και τα στελέχη των δυο παρατάξεων και εύχομαι οι πολίτες να εκλέξουν τον(ή την ) καλύτερο(η).

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθώ ότι θα τιμήσω το ρόλο που μου ανέθεσαν. Αλλά, επάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου, παλαιούς και νέους, με τους οποίους συμμετείχαμε σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια για το καλό της πόλης μας. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά κρίμα που ο Δήμος μας θα στερηθεί τόσους νέους και γεμάτους διάθεση για προσφορά ανθρώπους, που έχουν όραμα και αγάπη για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet