Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Οι εργασίες στο κλειστό μπάσκετ ολοκληρώνονται άμεσα
Αθλητισμός

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Οι εργασίες στο κλειστό μπάσκετ ολοκληρώνονται άμεσα

«Οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση αιρετού δεν λαμβάνει υπόψη της την επίσημη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής» απαντά η δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης στην ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Πατούλης-Σταυράκη στην οποία χαρακτήριζε «απαράδεκτη» την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος αναφέρει ότι οι σχετικές εργασίες διακόπηκαν προσωρινά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, λόγω διαδικαστικών κωλυμάτων, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 30ής Αυγούστου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες ανάπλασης στο Κλειστό Γήπεδο  Καλαθοσφαίρισης Πεύκης, μετά από προσωρινή διακοπή τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου 2017. Η διακοπή εργασιών πραγματοποιήθηκε από τον εργολάβο, λόγω διαδικαστικών θεμάτων πληρωμής τιμολογίων από την Περιφέρεια Αττικής, που χρηματοδοτεί το έργο. Η μικρή αυτή καθυστέρηση προέκυψε εν μέσω θέρους, ως αποτέλεσμα και των καλοκαιρινών αδειών του διοικητικού προσωπικού της Περιφέρειας. Σήμερα, η σχετική πληρωμή έχει δρομολογηθεί ήδη από την Περιφέρεια Αττικής και επομένως το έργο θα είναι άμεσα παραδοτέο, καθώς στην πλειονότητά του είναι ήδη ολοκληρωμένο.

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 30 Αυγούστου 2017, υπήρξε επίσημη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για την προσωρινή διακοπή των εργασιών. Συνεπώς, οποιαδήποτε άλλη δημόσια ανακοίνωση αιρετού που παρέστη στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν λαμβάνει υπόψη την ενημέρωση που δόθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του, εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και τα Νομικά του Πρόσωπα ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ βρίσκονται πάντα στη διάθεση των συλλόγων, φορέων, δημοτών και κατοίκων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet