Δήμος Μπροστά+: Απών ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης από κάθε τι σημαντικό
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Απών ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης από κάθε τι σημαντικό

Την απουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, από τη χθεσινή (22/9) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του υπό σχεδιασμό εμπορικού και ψυχαγωγικού υπερ-κέντρου στα όρια της Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης σχολιάζει η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει:

«Στη χθεσινή (22/09/2021) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήθηκε η πρόταση έγκρισης του Σχεδίου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για τη δημιουργία θεματικού πάρκου (Mall) στα όρια των Δήμων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης-Πεύκης. Στη συνεδρίαση δεν παρεβρέθηκε ο δήμαρχός μας, αλλά μόνο ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Σαραούδας.

»Η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων απορρίφθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεπαρκής και ασύμβατη με τα ισχύοντα πολεοδομικά κριτήρια.

»Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υποβάλλουμε τεκμηριωμένες προτάσεις, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Τόσο ο νομικός συμβουλος Λεωνίδας Λεωνίδου, όσο και ο μηχανικός Χάρης Θεοχάρης συνέβαλαν τα μέγιστα στην υποβολή τεκμηριωμένων σχολίων αναφορικά με την εν λόγω πρόταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet