Δήμος Μπροστά+ – Γ. Στιβαχτής: Δικαίωμα του καθενός να επιλέξει με ποιον θα πορευτεί ή όχι
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+ – Γ. Στιβαχτής: Δικαίωμα του καθενός να επιλέξει με ποιον θα πορευτεί ή όχι

«Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέξει με ποιον θα πορευτεί ή όχι. Είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει εάν θέλει να αποχωρίσει από μια ομάδα, κίνηση, παράταξη ή κόμμα και να ενταχθεί κάπου αλλού ή να μείνει σπίτι του. Αυτό άλλωστε είναι η δημοκρατία», όπως αναφέρει ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Δήμος Μπροστά+, Γιώργος Στιβαχτής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Στιβαχτής σημειώνει τα εξής:

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με την τελευταία αποχώρηση που έγινε από την παράταξη μας. Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα να ακούσω ότι φεύγω, γιατί απλά δεν σας γουστάρω, δεν θέλω να είμαι εδώ, θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο ή ακόμα να μας αναφερθεί ότι άλλαξα μυαλά και θέλω να ενταχθώ σε άλλη παράταξη, με άλλα πιστεύω. Αντί για αυτό όμως μας μεταφέρθηκε ότι αποχωρεί, λόγω συνείδησης ώστε να συνεχίσει να τιμά την εντολή των συνδημοτών μας!

Από την άλλη μεριά όμως, όταν κάποιος εκτίθεται με την υποψηφιότητα του σε μια εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να περιμένει και την κριτική της εκλογικής βάσης, είτε αυτή είναι θετική είτε είναι αρνητική. Έτσι λοιπόν εμένα μου γεννήθηκαν τα εξής ερωτήματα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet