Δήμος Μπροστά+: Ο δήμαρχος που ουδέποτε σεβάστηκε το Δ.Σ. έχει το θράσος να καλεί σε αποστασία μέλη του
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Ο δήμαρχος που ουδέποτε σεβάστηκε το Δ.Σ. έχει το θράσος να καλεί σε αποστασία μέλη του

Σφοδρή επίθεση για τον τρόπο που διοικεί η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Mαυρίδης έχει το θράσος να καλεί σε αποστασία μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Mαυρίδης, που ουδέποτε σεβάστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, με τη μακρά απουσία του από αυτό, έχει το θράσος να απευθύνεται σε μέλη του Σώματος, λες και είναι αντικείμενα προς δημοπράτηση.

Ο δήμαρχος Mαυρίδης, που επί μήνες απαξιώνει κάθε συμμετοχικό θεσμό, που δεν καταδέχεται να συναντήσει πολίτες, φορείς και θεσμικούς εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, έχει το θράσος να προσβάλει όσους συμμετείχαν στις εκλογές, είτε είναι αιρετοί, είτε υποψήφιοι, είτε ψηφοφόροι, προσπαθώντας να αλλοιώσει την γνήσια βούληση των δημοτών.

Ο Δήμος Μπροστά+ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτο της δημοκρατικής αυτοσυντήρησης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι βέβαιος ότι κανένα μέλος του δεν θα ανταποκριθεί στην σκοτεινή πρόσκληση του «υπηρεσιακού» δημάρχου.

Εάν ο δήμαρχος Mαυρίδης επιθυμούσε το καλό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, θα είχε δεχτεί την πρόσκληση σε συζήτηση για πλήθος θεμάτων που έχουμε θέσει όπως:

1. Αναθεώρηση του ΓΠΣ.
2. Αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης.
3. Ήπια παρέμβαση της πλατείας Πέρου.
4. Συντονισμένες ενέργειες για την αποπεράτωση των ημιτελών σχολικών
εγκαταστάσεων του Ηλιακού Χωριού.
5. Εξεύρεση νέων κοινόχρηστων χώρων.
6. Επένδυση Mall στη Λυκόβρυση.
7. Κέντρο πόλης Λυκόβρυσης.
8. Κυκλοφοριακή ρύθμιση.

Εν κατακλείδι, η ευθύνη για αυτό το επίπεδο της δημοτικής αρχής και του επικεφαλής της δεν είναι αόριστη, αλλά γενικευμένη και συλλογική, διότι την ευθύνη για όσους «δήθεν» διοικούν, την έχει η κοινωνία ως σύνολο. Τα μέρη της κοινωνίας οφείλουν να αναλάβουν τον ρόλο τους, ως πολιτικά όντα, όχι μόνο κατά την ημέρα των εκλογών, αλλά καθόλη την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής. Στη δημοκρατία, όλοι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, δικαιώματα έχει μόνο ο δήμαρχος και οι φίλοι του και υποχρεώσεις όλοι οι υπόλοιποι. Υπομονή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet