Δήμος Μπροστά+: Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τρεις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, διότι «έχει πλέον ευτελιστεί η συνεδρίαση του εν λόγω οργάνου, όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ψυχάλη.

«Δεν αρκεί που οι συνεδριάσεις δεν καταγράφονται και δεν μεταδίδονται, δεν αρκεί που δεν γίνονται διά ζώσης συνεδριάσεις όπως σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν επέτρεψε να δοθεί ο λόγος στον προϊστάμενο Πληροφορικής, για να τοποθετηθεί για ένα σοβαρό θέμα που δημιουργεί εύλογες απορίες», σημειώνει η παράταξη και εξηγεί:

«Στην πραγματικότητα επαναλαμβάνεται η απαξιωτική, σε κάθε θεσμό και όργανο, συμπεριφορά του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιγραμματικά, λίγο πριν από την έναρξη του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 29/09/2021 κοινοποιήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή του προϊσταμένου Πληροφορικής του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι αξιολογήθηκε με βαθμολογία 4/10 από τον Τάσο Μαυρίδη, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος, με δεκάδες ανακοινώσεις, επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά τη δουλειά του ίδιου του εργαζομένου και των συναδέλφων του, όπως το πρόσφατο δελτίο Τύπου σχετικά με την υιοθέτηση του προγράμματος “Ίριδα”. Τελικά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον εργαζόμενο, όπως έχει αρνηθεί πολλές φορές να ακουστούν θέσεις που εκθέτουν τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής αρχής».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει:

«Η ποιότητα των θεσμών εξαρτάται από την τελική ψήφο των δημοτών. Ως δημοτική παράταξη που τηρεί τις προγραμματικές δεσμεύσεις της, θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε σε ενέργειες προώθησης της διαφάνειας και της λογοδοσίας. Στηρίζουμε κάθε δίκαιο αγώνα εργαζομένων, κατοίκων, επιχειρήσεων και των ορθών προτάσεων των υπόλοιπων παρατάξεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet