Δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης: Αντιπολίτευση τύπου «θα σας μηνύσω όλους, θα δείτε τι θα πάθετε!» από την παράταξη Δήμος Μπροστά+
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης: Αντιπολίτευση τύπου «θα σας μηνύσω όλους, θα δείτε τι θα πάθετε!» από την παράταξη Δήμος Μπροστά+

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης Δήμος Μπροστά+, με την οποία ενημερώνει ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης, η διοίκηση του Δήμου δίνει άμεσα απάντηση.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Ο κύριος Ψυχάλης ανακοίνωσε με περηφάνεια την Παρασκευή 7/5/2021 ότι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης και κατέθεσε μία μήνυση για παράβαση καθήκοντος, ενώ στην ανακοίνωσή του απείλησε τους υπόλοιπους αρμόδιους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες (αντιδημάρχους, προέδρους ΝΠΔΔ και λοιπά αρμόδια διοικητικά όργανα) ότι θα προβεί στις απολύτως νόμιμες και αναγκαίες ενέργειες, εναντίον τους, ώστε να καταστεί δυνατός ο αυτοδιοικητικός έλεγχος.

Είναι προφανές ότι, έστω και αργά αντιλήφθηκε την ανεπάρκειά του να ασκήσει έλεγχο και να καταθέσει προτάσεις και κατέφυγε πλέον σε άλλες μεθόδους και τακτικές: στην ποινικοποίηση της δημόσιας πολιτικής και στις δημόσιες απειλές, που διατυπώνονται σε πληθυντικό μεγαλοπρεπείας.

Από την πρώτη ημέρα εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντί ως νέος δημοτικός σύμβουλος να ενδιαφερθεί για τον τρόπο λειτουργίας των θεσμών της αυτοδιοίκησης και να δει πως μπορεί να είναι φέρει σε πέρας τα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι συμπολίτες μας ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, άρχισε να αναζητά τρόπους και μεθόδους, ώστε να μπλοκάρει και να καθυστερήσει τα έργα που υλοποιούνται από τον Δήμο μας.

Σε αυτή του την προσπάθεια χρησιμοποίησε μέχρι τώρα διάφορες τακτικές: την καταψήφιση, την υποβάθμιση, την επίδειξη αλαζονείας, την προσπάθεια δημιουργίας αναταραχής και εντυπώσεων. Δείχνει ότι δεν θέλει να ολοκληρωθούν τα  σημαντικά έργα στον Δήμο μας και ότι δεν προτίθεται να συνεισφέρει σε οτιδήποτε θετικό με τη παρουσία του και τη συμπεριφορά του σε κανένα έργο. Για αυτό άλλωστε απομονώθηκε από όλους.

Ο κύριος Ψυχάλης, όλον αυτόν τον καιρό, λάμπει διά της απουσίας του. Προσερχόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα, μηνύοντας συναδέλφους του και υπαλλήλους του Δήμου και απειλώντας τους υπολοίπους προσπαθεί να δείξει μία παρουσία. Αποτελεί αντιπολίτευση τύπου: θα σας δείξω εγώ, θα σας μηνύσω όλους, θα δείτε τι θα πάθετε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet